Huur een kerstboom

Het is een beetje lastminute, maar deze kerst is het ook mogelijk een kerstboom te huren.
Voor veel mensen is het elk jaar weer een probleem, wordt het een echte boom of toch een kunstkerstboom? Kunstbomen gaan lang mee, maar je mist die dennengeur en je moet best veel geld uitgeven wil je er 1 hebben die er ook nog een beetje echt uitziet. Een gezaagde echte kerstboom is mooi, ruikt lekker, maar naar verloop van tijd vallen de naalden uit en moet je hem weer weggooien. Een echte boom met kluit gaat dan wel langer mee, maar waar laat je dat ding na de kerst?

Als deze problemen je bekend voor komen, is het huren van een kerstboom wellicht iets voor jou.
Via het internet kan je je aanmelden, waarna je de boom met kluit krijgt thuis gestuurd of kan komen uitzoeken bij een afgiftepunt of kweker. Tijdens de feestdagen geniet je dan van een echte boom en daarna lever je hem weer in.
De kweker plant de boom terug in de grond en volgend jaar kan de boom weer verhuurd worden. Als het je bevallen is, kan je er zelfs voor kiezen volgend jaar weer exact dezelfde boom in huis te nemen.

Wil je meer weten, of gelijk gaan huren, kijk dan op 1 van onderstaande pagina’s. Je moet er wel snel bij zijn, voor sommige plaatsen is inschrijven al niet meer mogelijk.
adopteereenkerstboom.nl
huureenkerstboom.nl
schout.nl