Kortingsacties kerst artikelen week 47

Met nog iets meer als 1 maand te gaan tot kerst 2012 zijn er een aantal winkels die alvast wat kerstkorting bieden. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kunstboom en kerstartikelen:

  • Boerenbond/Welkoop: 20% korting tijden de VIP-koopavond voor klantenpashouders. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De koopavond is op woensdag 21 november. Voor meer informatie klik je hier.
  • Blokker: 15% korting tijden de speciale Sintkoopavond. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De koopavond is op dinsdag 20 november. Voor meer informatie over welke filialen niet meedoen klik je hier.
  • Formido: minimaal 15% korting op kerstverlichting en 20% korting met de coupon uit de folder. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 19 november t/m 2 december. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
  • Gamma: 20% korting met de coupon uit de folder. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. Er zijn 2 verschillende bonnen; bon 1 is geldig van 12 t/m 18 november en bon 2 van 19 t/m 23 november. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
  • Praxis: 18% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 16 t/m 25 november. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
  • V&D: 20% korting op bijna alles tijdens de speciale Sint koopavonden. De korting is geldig voor het gehele kerst assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De Sint koopavonden zijn op dinsdag 20 en woensdag 21 november van 17.00 tot 21.00 uur in de winkels en online tot 0.00 uur. Voor meer informatie klik je hier.