20 euro korting op kerstbomen bij Intratuin

In navolging van IKEA en Makro, heeft ook Intratuin dit jaar een voucheractie op zijn kerstbomen. Van 2 tot en met 8 december krijg je, bij aankoop van een kerstboom van €24,95 of meer, een voucher ter waarde van €20,-. Deze voucher kan je vervolgens weer inleveren tussen 9 en 22 december. In tegenstelling tot de Makro, geldt er bij Intratuin geen minimum bedrag voor de besteding van je voucher. Je hebt dus al een kerstboom vanaf €4,95. In de loop van vandaag zullen we de prijzen van de Intratuin toevoegen aan de lijst met kerstboomprijzen.

Actievoorwaarden kerstcheque 20.- bij aankoop kerstboom
Bij aankoop van een kerstboom van minimaal 24.95 ontvangt u een kerstcheque ter waarde van 20 euro. Onder een kerstboom verstaan we alle levende kerstbomen groot of klein, met kluit of zonder kluit. Dus geen: houten kerstbomen, kunstkerstbomen, kerstarrangementen/kerststukken en kamerplanten in kerstboomvorm.

Voorwaarden kerstcheque:

1. Deze cheque geeft recht op 20.- korting in de periode van maandag 9 december t/m zondag 22 december 2013.
2. Maximaal 1 cheque per betalende klant.
3. Deze cheque wordt uitgedeeld aan de kassa van maandag 2 t/m zondag 8 december 2013 bij aankoop van een kerstboom van tenminste 24.95.
4. Bij het bezorgen van producten en het aan de deur betalen van de factuur worden geen cheques verstrekt.
5. Geldig voor het hele assortiment met uitzondering van blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca en levende dieren.
6. Deze actie is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-)acties en/of aanbiedingen.
7. Niet inwisselbaar voor contant geld.