Korting op kerstbomen via ING

ING kerstboomBij mensen met een ING spaarrekening was het waarschijnlijk al bekend, dat je naast rente ook rentepunten krijgt. Deze punten kan je vervolgens weer inwisselen in de Rentepuntenshop, waar je al dan niet tegen extra bijbetaling een artikel met korting koopt. Sinds kort staan er ook een echte Nordmann kerstboom en 2 kunstkerstbomen in het assortiment.

Het gaat om de volgende bomen:

  • Een echt Nordmann kerstboom van 175-200 cm. Compleet met kerstballen, verlichting en kerstboomstandaard. Je kan kiezen tussen zilveren en gouden kerstballen. Prijs: €69,95
  • Kunstkerstboom Djill Pine Tree, welke verkrijgbaar is in de volgende maten: 180 cm, 210 cm en 230 cm. De prijzen zijn respectievelijk: €65,-, €76,- en €90,-. Deze wordt geleverd zonder versiering.
  • Kunstkerstboom Tip Top Tree, welke verkrijgbaar is in de volgende maten: 215 cm en 260 cm. De prijzen zijn respectievelijk: €88,50 en €121,50. De boom wordt geleverd compleet met kerstballen, verlichting en kerstboomstandaard. Je kan kiezen tussen zilveren en gouden kerstballen.

Bekijk de bomen hier.