Kortingsacties kerstartikelen en kerstbomen week 49

De decembermaand is weer begonnen, dus de verkoop van kerstbomen gaat deze week van volle start. Ook deze week zijn er een aantal winkels die wat kerstkorting bieden. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kunstboom en kerstartikelen:

 • Gamma
    – Tot 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De korting is geldig op maandag 2 t/m zondag 8 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
 • Hema
    – Tot 20% korting met de stickers uit de folder. Deze zijn geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De stickers zijn alleen geldig van 6 t/m 8 december. Voor meer informatie klik je hier.
 • IKEA
    – 19 euro korting op een echte kerstboom. Deze korting is geldig op een Nordmann kerstboom van 20,-. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van vrijdag 6 t/m zondag 15 december 2013. Voor meer informatie klik je hier.
 • Intratuin
    – 20 euro korting op echte kerstbomen. Deze korting is geldig op alle echte kerstbomen van €24,95 en meer. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van maandag 2 t/m zondag 8 december 2013. Voor meer informatie klik je hier.
 • Karwei
    – 15% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 6 t/m 8 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
 • Makro
    – Tot 25 euro korting op echte kerstbomen. Deze korting is geldig op alle echte Nordmann kerstbomen. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van vrijdag 6 t/m zondag 8 december 2013. Voor meer informatie klik je hier.
 • Praxis
    – 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele online assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 2 t/m 8 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
    – 9 euro korting op een echte Nordmann kerstboom. Tegen inlevering van 900 Airmiles, krijg je €9,- korting op een Nordmann kerstboom van 150-175 cm. De actie start op 30 november en is geldig zolang deze bomen op voorraad zijn. Voor meer informatie over de actie klik je hier.
 • V&D
    – Tot 20% korting met de stickers uit de folder. Deze zijn geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De stickers zijn geldig van 25 november t/m 5 december. Voor meer informatie en het printen van de stickers klik je hier.