Kortingsacties kerstartikelen en kerstbomen week 50

Nog maar 2 weken en het is alweer kerst. Zo dicht bij kerst zijn er wat minder kortingsacties dan de afgelopen weken. Zo zijn ook de kerstboomacties van de Intratuin en Makro afgelopen. Alleen bij IKEA en Praxis kan je deze week nog een Nordmann kerstboom met korting halen. Ook zijn er nog een aantal winkels die wat kerstkorting bieden. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kerstboom en kerstartikelen:

 • Gamma
    – Tot 20% korting met de coupons uit de folder en van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte Nordmann kerstbomen. De korting is geldig van maandag 9 t/m zondag 15 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
    – 50% korting op 1 kerstartikel met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte Nordmann kerstbomen. De korting is geldig van donderdag 12 t/m zondag 15 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
 • IKEA
    – 19 euro korting op een echte kerstboom. Deze korting is geldig op een Nordmann kerstboom van 20,-. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van vrijdag 6 t/m zondag 15 december 2013. Voor meer informatie klik je hier.
 • Praxis
    – tot 50% korting op kerstdecoratie en kerstverlichting met de coupons van de website. De bonnen zijn geldig van 10 t/m 18 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
    – 9 euro korting op een echte Nordmann kerstboom. Tegen inlevering van 900 Airmiles, krijg je €9,- korting op een Nordmann kerstboom van 150-175 cm. De actie start op 30 november en is geldig zolang deze bomen op voorraad zijn. Voor meer informatie over de actie klik je hier.
 • V&D
    – 25 euro korting tijdens de speciale koopavond. Deze korting is geldig op bijna het gehele assortiment, bij uitgave van €100,- of meer. De actie is alleen geldig op woensdag 11 december 2013 van 17.00 tot 21.00 uur (tot 0.00 uur op de website). Voor meer informatie klik je hier.
    – 50 % korting op kunstkerstbomen. Deze korting is geldig op bijna alle kunstkerstbomen, tegen inlevering van Airmiles. De actie is alleen geldig van maandag 9 t/m vrijdag 13 december. Voor meer informatie klik je hier.