Kortingsacties kerstartikelen en kerstbomen week 52

Last minute nog een kerstboom of kerstartikelen nodig? Vlak voor kerst kan je bij veel winkels terecht voor extra korting. Je voordeel kan oplopen tot 75%. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kerstboom en kerstartikelen:

 • Gamma
    – Tot 20% korting met de coupons uit de folder en van de website. Deze zijn geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte Nordmann kerstbomen. De korting is geldig van zaterdag 21 t/m woensdag 1 januari. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
 • Life & Garden
    – tot 25% korting met de stickers uit de folder. Deze korting is geldig op bijna het gehele assortiment, dus ook op kerstartikelen, kunstkerstbomen en echte kerstbomen. De actie is geldig van maandag 16 t/m dinsdag 24 december. Voor meer informatie klik je hier.
 • Praxis
    – tot 75% korting op kerstdecoratie en kerstverlichting met de coupons van de website. De bonnen zijn geldig van t/m 31 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
    – 9 euro korting op een echte Nordmann kerstboom. Tegen inlevering van 900 Airmiles, krijg je €9,- korting op een Nordmann kerstboom van 150-175 cm. De actie start op 30 november en is geldig zolang deze bomen op voorraad zijn. Voor meer informatie over de actie klik je hier.
 • V&D
    – tot 50% korting. Deze korting is geldig op bijna het gehele assortiment, dus ook op kerstartikelen en kunstkerstbomen. De actie is geldig van dinsdag 31 december. Voor meer informatie klik je hier.