Kortingsacties kerst artikelen week 46

Met nog 1,5 maand te gaan tot kerst 2013 zijn er een aantal winkels die alvast wat kerstkorting bieden. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kunstboom en kerstartikelen:

 • Formido
    – 25% korting met de coupon uit de folder. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 11 t/m 17 november. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
 • Gamma
    – tot 20% korting met de coupons uit de folder. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. Er zijn 2 verschillende bonnen; een bon van 20% korting en een bon van 15% korting, beide bonnen zijn geldig van 11 t/m 24 november. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
 • Hema
    – 15% korting op vertoon van de Zak van Sint uit de folder. Deze is geldig voor bijna het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De korting is alleen geldig op vrijdag 15 en zaterdag 16 november, zowel in de winkel als online. Voor meer informatie klik je hier.
 • Intratuin
    – 20% korting met de exclusieve kortingsbon via onze site. Deze is geldig voor gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De bon is geldig van maandag 4 t/m zaterdag 30 november 2013. Voor meer informatie klik je hier.
    – tot 25% korting met de stickers uit de folder. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De stickers zijn geldig van 11 t/m 17 november.
 • Praxis
    – 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 15 t/m 17 november. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.