Kortingsacties kerst artikelen week 48

Met nog 1 maand te gaan tot kerst 2013 zijn er een aantal winkels die alvast wat kerstkorting bieden. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kunstboom en kerstartikelen:

 • Blokker
    – 15% korting tijdens de speciale kortingsavond. Deze is geldig voor bijna het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. Op Espresso apparaten en tablets geldt 10% korting. De korting is alleen geldig op dinsdag 26 november van 18.15 tot 21.00 uur. Voor de niet deelnemende vestigingen klik je hier.
 • Formido
    – Tot 25% korting met de stickers uit de folder. Deze zijn geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De stickers zijn geldig van 25 november t/m 1 december. Voor meer informatie en het printen van de stickersklik je hier.
 • Gamma
    – 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De korting is alleen geldig op maandag 25 november vanaf 17.00 uur. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
 • Hema
    – 15% korting op alles. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De korting is alleen geldig op donderdag 28 november, zowel in de winkel als online.
 • Intratuin
    – 20% korting met de exclusieve kortingsbon via onze site. Deze is geldig voor het gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De bon is geldig van maandag 4 t/m zaterdag 30 november 2013. Voor meer informatie klik je hier.
 • Praxis
    – 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 25 november t/m 1 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
 • Tuincentrum Overvecht
    – 20% korting met de coupon van onze website. Deze is geldig voor het gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op groenartikelen. De bon is alleen geldig van zaterdag 30 november. Voor het printen van de bon klik je hier.
 • V&D
    – Tot 20% korting met de stickers uit de folder. Deze zijn geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De stickers zijn geldig van 25 november t/m 5 december. Voor meer informatie en het printen van de stickers klik je hier.