Kortingsacties kerstartikelen week 47

Sinterklaas is weer in het land, de feestverlichting brandt weer in de winkelcentra, buiten is het grauw en koud, allemaal tekens dat de feestdagen dichterbij komen. In deze dure tijd kan wat korting op je kerstartikelen geen kwaad, dus deze week deel 2 van het kortingsoverzicht. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kunstboom en kerstartikelen:

  • Gamma
      – tot 20% korting met de coupons uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. Er zijn 2 verschillende bonnen; een bon van 20% korting en een bon van 15% korting, beide bonnen zijn geldig van 11 t/m 24 november. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
  • Intratuin
      – 20% korting met de exclusieve kortingsbon via onze site. Deze is geldig voor het gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De bon is geldig van maandag 4 t/m zaterdag 30 november 2013. Voor meer informatie klik je hier.
  • Praxis
      – 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 18 t/m 24 november. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.