Gratis Nordmann kerstboom bij Makro

Makro kerstboom actie 2014
Net als afgelopen jaren, kan je ook dit jaar weer bij de Makro terecht voor een kerstboom. Afgelopen jaren ging dit met een voucher, deze keer krijg je de kerstboom gewoon gratis mee!
Makro heeft 2 Nordmann kerstbomen in het assortiment, namelijk een boom van 180-210 cm en een boom van 150-180 cm. Bij aankoop van meer dan € 150,- (excl. BTW), na aftrek van alle eventuele kortingen en onderstaande (wettelijke) uitsluitingen, kom je in aanmerking voor een gratis kerstboom naar keuze, ter waarde van € 14,99 (excl. btw) of € 24,99 (excl. btw).

Het is ook mogelijk direct een kerstboom te kopen, de prijzen zijn dan:
– €15,89 (inc. btw) voor de Nordmann kerstboom van 150-180 cm
– €26,49 (inc. btw) voor de Nordmann kerstboom van 180-210 cm

Actievoorwaarden Nordmann kerstboomactie

  • Doe op 6, 7 en/of 8 december 2014 een aankoop van meer dan € 150,- (excl. BTW), na aftrek van alle eventuele kortingen en onderstaande (wettelijke) uitsluitingen, kom je in aanmerking voor een gratis kerstboom naar keuze, ter waarde van € 14,99 (excl. btw) of € 24,99 (excl. btw).
  • Uitgesloten van de actie zijn: de waarde van de kerstbomen, statiegeld, partijen, babyvoeding, tanken, tabak, geneesmiddelen, boeken, cadeaubonnen en giftcards, MakroGarant, verwijderingsbijdrage, thuiskopieheffing, restaurants van Makro, Koffie&Meer, LaPlace, Sushi Bar, producten die verkocht worden bij PhoneHouse, PostNL, stomerijservice, delivery en aankopen die gedaan worden op makro.nl
  • Als u voor uw bezoek geen boom heeft uitgezocht, kunt u toch van deze actie gebruik maken, als u dit kenbaar maakt bij de kassa. U kunt de kerstboom na het inkopen ophalen, op vertoon van uw factuur met de vermelding van de gratis kerstboom.
  • Maximaal 1 gratis kerstboom per factuur.
  • Voor meer informatie ga je naar de website van Makro.