Kortingsacties kerstbomen en -artikelen week 49

Het is alweer december 2014. Sinterklaas is deze week jarig en de kerstbomen zijn weer te koop.
Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kerstboom, kunstboom en kerstartikelen:

 • Formido
    – 25% korting met de sticker uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De korting is geldig van 1 t/m 14 december en geldt zowel online als in de winkel. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.

 • Gamma
    – 20% korting met de bon uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 1 t/m 7 december. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.

 • IKEA
    – 19 euro korting op een echte kerstboom. Deze korting is geldig op een Nordmann kerstboom van 20,-. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van vrijdag 5 t/m woensdag 17 december 2014. Voor meer informatie klik je hier.

 • Intratuin
    – 20 euro korting op echte kerstbomen. Deze korting is geldig op alle levende kerstbomen van €24,95 en meer. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van maandag 1 t/m zondag 7 december 2014. Voor meer informatie klik je hier.

 • Karwei
    – 25% korting met de coupon van de website. De korting is geldig op alle kunstkerstbomen, kerstversiering en -verlichting. De bon is geldig van zondag 30 november t/m zaterdag 6 december 2014. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.

 • V&D
    – 20% korting met de kortingscode geefdagen. Deze is geldig voor bijna het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De code is geldig van 24 november t/m 7 december. Voor meer informatie klik je hier.