Kortingsacties kerstbomen en -artikelen week 50

kerstboom - week 50
Nog maar 2,5 week en het is alweer kerst. De kerstboomacties van de Intratuin en Makro zijn alweer afgelopen, maar er zijn nog genoeg actie die wel geldig zijn..
Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kerstboom, kunstboom en kerstartikelen:

 • Formido
    – 25% korting met de sticker uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De korting is geldig van 1 t/m 14 december en geldt zowel online als in de winkel. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.

 • Gamma
    – 20% korting met de bon uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De bon is geldig van 8 t/m 14 december. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.

 • IKEA
    – 19 euro korting op een echte kerstboom. Deze korting is geldig op een Nordmann kerstboom van €20,-. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig van vrijdag 5 t/m woensdag 17 december 2014. Voor meer informatie klik je hier.

 • Karwei
    – 25% korting op alle kunstkerstbomen. De actie is geldig van zondag 7 t/m zaterdag 13 december 2014. Voor meer informatie klik je hier.

 • Kerstbomenwinkel.nl
    – tot 100 euro korting op kunstkerstbomen. Tijdens kerstboom 10-daagse krijg je minimaal 10% korting op alle kerstbomen. De actie is geldig t/m woensdag 10 december 2014. Voor meer informatie klik je hier.

 • Praxis
    – 20% korting met de bon uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De bon is geldig van 8 t/m 21 december. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
    – €9,10 korting op een echte Nordmann kerstboom. Tegen inlevering van 900 Airmiles, krijg je €9,10 korting op een Nordmann kerstboom van 150-175 cm. De actie start op 29 november en is geldig zolang deze bomen op voorraad zijn. Voor meer informatie over de actie klik je hier.

 • V&D
    – 10 euro korting met de bon uit de folder. Deze is geldig voor bijna het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De actie is geldig van maandag 8 t/m zondag 14 december 2014, bij besteding van minimaal €50,-. Voor meer informatie klik je hier.