Dit weekend 15% korting bij Hema

Hema_NL_zakvansint-foto-zorgverzekering2
Vanaf vandaag tot en met zondag krijg je bij Hema 15% korting op alles. Dus ook op kerstartikelen en kunstkerstbomen. De actie geldt zowel in de winkel als online. In de winkel heb je wel ‘de zak van Sint’ nodig om de korting te krijgen. Online wordt de korting automatisch verwerkt.

actievoorwaarden zak van op Sint hema.nl
• de 15% korting is geldig van vrijdag 14 t/m zondag 16 november 2014 op hema.nl
• de extra korting is ook van toepassing op lopende aanbiedingen met uitzondering van meerstuks aanbiedingen zoals 2e halve prijs of 2+1 gratis.
• de korting is niet geldig in combinatie met kortingscodes
• de 15% extra korting is niet geldig op gordijnmaakservice, de online gebakservice, meerstuks aanbiedingen op wijn, fotoservice – en albumprintserviceproducten, ontwerp je fiets en fietsen vanaf 20 inch, cadeaukaarten, iTunes-kaarten, boeken, verzekeringen, telecomproducten, lekker weg-producten, ontwerp-het-zelf-foto- artikelen, HEMA academie, HEMA tickets, dvd’s en cd’s, staatsloten, Selected by HEMA artikelen en notarisservice


actievoorwaarden zak van Sint in de winkel

● Op vrijdag 14 en zaterdag 15 november 2014 krijg je bij HEMA op alles wat in deze Zak van Sint past en op vertoon van deze zak 15% extra korting.
● De extra korting geldt niet voor geneesmiddelen, raambekleding, gebak, de online gebakservice, fotoservice – en albumprintserviceproducten, ontwerp je fiets, cadeaukaarten, iTunes-kaarten, boeken, verzekeringen, telecomproducten, lekker weg-producten, ontwerp-het-zelf-foto- artikelen, HEMA academie, HEMA tickets, dvd’s en cd’s, staatsloten, Selected by HEMA artikelen en notarisservice
● De extra korting geldt niet in combinatie met meerstuksaanbiedingen, zoals 2e halve prijs en 2+1 gratis.
● De actie geldt in alle HEMA’s in Nederland, voor aankopen via hema.nl en online aankopen die op een van de genoemde dagen in de winkel worden opgehaald.
● Je kunt de zak op de genoemde dagen onbeperkt gebruiken om korting te krijgen.
● De extra korting geldt ook voor aanbiedingen en reeds afgeprijsde artikelen.
● Het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen.

Kijk op Hema.nl voor alle voorwaarden.