Kortingsacties kerstartikelen week 47

Sinterklaas is weer in het land, de feestverlichting brandt weer in de winkelcentra, buiten is het grauw en koud, allemaal tekens dat de feestdagen dichterbij komen. In deze dure tijd kan wat korting op je kerstartikelen geen kwaad, dus van deze week elke week een kortingsoverzicht. Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kunstboom en kerstartikelen:

 • Formido
    – 20% korting met de coupons uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 17 t/m 30 november en geldt zowel online als in de winkel. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
 • Gamma
    – 20% korting met de coupons uit de folder. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 17 t/m 23 november. Voor meer informatie en het printen van de bonnen klik je hier.
 • Intratuin
    – 20% korting met de flyer. Deze is geldig voor het gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen, maar niet op echte kerstbomen. De bon is geldig van maandag 3 t/m zaterdag 29 november 2014.
 • Marskramer
    – 15% korting tijdens de speciale koopavond. De korting is geldig op het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De kortingsavond is op woensdag 19 november 2014. Voor meer informatie klik je hier.
 • Praxis
    – 20% korting met de coupon van de website. Deze is geldig voor het gehele assortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De bon is geldig van 17 t/m 23 november. Voor meer informatie en het printen van de bon klik je hier.
    – 20% korting tijdens de kerstmarkt. De korting is geldig voor het gehele kerstassortiment, dus ook op kunstbomen en kerstartikelen. De kerstmarkt is op donderdag 20 november 2014 van 18.00 uur t/m 21.00 uur. Minimale aankoopwaarde is €50,-. Voor meer informatie en de deelnemende vestigingen klik je hier.