3 dagen lang 15% korting bij Hema

Hema 15 procent Sinterklaas korting
Vanaf vandaag tot en met zondag krijg je bij Hema 15% korting op alles. Dus ook op kerstartikelen en kunstkerstbomen. De actie geldt zowel in de winkel als online. In de winkel heb je wel ‘de zak van Sint’ nodig om de korting te krijgen. Heb je geen zak van Sint maar wil je wel korting in de winkel? Je krijgt ook 15% korting op vertoon van:
• de 15% kortingsvoucher verkregen op 11 en 12 november
• de HEMA Facebook post over de zak van Sint actie op een smartphone
• de zak van sint banner op je smartphone
• een printbare versie van de zak van Sint, deze is hier te vinden.

Bij Hema kan je ook online 15% korting krijgen, hiervoor heb je de actiecode WK46ZVS nodig.

actievoorwaarden zak van op Sint hema.nl
• de 15% korting is geldig van vrijdag 13 t/m zondag 15 november 2015 op hema.nl
• om de 15% korting te verzilveren vul je in het besteloverzicht bij het veld ‘actiecode’ de kortingscode WK46ZVS in. Klik na invoer op ‘activeren’, daarna wordt de korting automatisch verrekend op alle artikelen die meelopen.
• de extra korting is ook van toepassing op lopende aanbiedingen met uitzondering van meerstuks aanbiedingen zoals 2e halve prijs of 2+1 gratis.
• de korting is niet geldig met terugwerkende kracht
• de korting is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes
• de 15% extra korting is niet geldig op gordijnmaakservice, de online gebakservice, fotoservice, albumprintserviceproducten, ontwerp-het-zelf-artikelen, fietsen, cadeaukaarten, iTunes-kaarten, iTunes tegoed, instax camera’s, instax colorfilm, e-cadeaus, NS-cadeaukaarten, boeken, dvd’s en cd’s, staatsloten, verzekeringen, telecomproducten, lekker weg-producten, ontwerp-het-zelf-foto- artikelen, HEMA academie, HEMA tickets, staatsloten, Selected by HEMA artikelen en notarisservice
• HEMA B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.


actievoorwaarden zak van Sint in de winkel

● op vrijdag 13 en zaterdag 14 november 2015 krijg je bij HEMA op alles wat in de Zak van Sint past en op vertoon van de Zak van Sint 15% extra korting.
● de extra korting geldt niet voor geneesmiddelen, raambekleding, gebak, de online gebakservice, fotoservice, albumprintserviceproducten, cadeaukaarten, iTunes-kaarten, iTunes tegoed, fietsen vanaf 20 inch, ontwerp je fiets, instax camera’s, instax colorfilm, e-cadeaus, NS-cadeaukaarten, boeken, dvd’s en cd’s, staatsloten, verzekeringen, telecomproducten, lekker weg-producten, ontwerp-het-zelf-foto- artikelen, HEMA academie, HEMA tickets, notarisservice, Selected by HEMA artikelen en online aankopen die op 13 of 14 november in de winkel worden opgehaald.
● de extra korting geldt niet in combinatie met meerstuksaanbiedingen, zoals 2e halve prijs en 2+1 gratis.
● de actie geldt in alle HEMA’s in Nederland en ook voor aankopen via hema.nl
● je kunt de zak op de genoemde dagen onbeperkt gebruiken om korting te krijgen.
● de extra korting geldt ook voor aanbiedingen en reeds afgeprijsde artikelen.
● het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen.
● de korting geldt niet met terugwerkende kracht.
● HEMA behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op hema.nl.

Kijk op Hema.nl voor alle voorwaarden.