Kortingsacties kerstbomen en -artikelen week 50

kerstboom - week 50
Nog minder dan 2 weken en het is alweer kerst. Een aantal kerstboomacties zijn alweer afgelopen, maar er zijn wel weer een paar nieuwe acties deze week.
Deze week kan je bij de volgende winkels terecht voor korting op je kerstboom, kunstboom en/of kerstartikelen:

 • Formido
    – 25% korting op het gehele assortiment tijdens de kerst koopavond. De kerst koopavond is op vrijdag 16 december van 18.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie klik je hier.

 • IKEA
    – 19 euro korting op een echte kerstboom. Deze korting is geldig op een Nordmann kerstboom van €20,-. De korting wordt verrekend in de vorm van een voucher. De actie is geldig t/m woensdag 14 december 2016, of zolang de voorraad strekt. Voor meer informatie klik je hier.

 • Karwei
    – 25% korting op alle kunstkerstbomen. De actie is geldig van maandag 12 t/m zondag 18 december 2016. Voor meer informatie klik je hier.

 • Praxis
    – 10 euro korting op een echte Nordmann kerstboom. Tegen inlevering van 1429 Airmiles, krijg je €10,- korting op alle echte gezaagde Nordmann kerstbomen. De actie start op 28 november en is geldig zolang deze bomen op voorraad zijn. Voor meer informatie over de actie klik je hier.