Korting op kerstartikelen bij de bouwmarkten

Dit weekend kan je bij een aantal bouwmarkten terecht voor extra kortingsacties. Het moment om kerstartikelen, of mocht je hem nog niet hebben staan, een kerstboom met korting te kopen.

Formido trapt als eerste af. Vanavond tussen 18.00 en 21.00 uur krijg je 25% korting op bijna alles in de bouwmarkt. De acties is niet online geldig. Kijk voor alle actievoorwaarden en deelnemende vestigingen op de website van Formido.

Direct daarna volgt Gamma met een btw kortingsactie. Vanaf vanavond 21.00 uur tot en met zondag 18 december 23.59 uur, krijg je 21% op nagenoeg alles. De actie is zowel online als (gedurende de openingstijden) in de bouwmarkten geldig. Kijk voor alle actievoorwaarden op de website van Gamma.

Tegelijkertijd doet ook Praxis mee met de kortingsgekte. Vanaf vanavond 19.00 uur tot morgenochtend 11.00 uur krijg je 25% korting op alles in de webshop. In de winkels is de actie alleen geldig op zaterdag 17 december van 9.00 tot 11.00 uur. Kijk voor alle actievoorwaarden op de website van Praxis.

Bij de Praxis wordt in de voorwaarden vermeld dat de actie niet geldig is voor levende kerstbomen. Maar de actie geldt dus wel op kunstkerstbomen. Op de website van Gamma staat niet expliciet vermeldt dat de korting niet geldig is voor levende kerstbomen. Wel staat er dat korting niet geldt voor artikelen uit de folder en daar staan de Nordmann kerstbomen wel in.

Er zijn deze week nog meer kortingsacties, bekijk ze in ons overzicht met kortingen voor deze week.