Duurzame kerstboom met 30% korting

Wil je dit jaar een kerstboom in huis maar zit je niet te wachten op naalden of vind je een kunstkerstboom niet mooi? Misschien is deze aanbieding dan iets voor je: een 3D houten kerstboom of een kerstboom van steigerhout met LED. Nu tijdelijk met iets meer dan 30% korting en al rond Sinterklaas in huis!


3D houten kerstboom
Deze trendy 3D houten kerstboom vloermodel wordt helemaal kant en klaar geleverd, dus GEEN ingewikkeld bouwpakket. Dankzij het handige draaisysteem is deze boom eenvoudig aan de hand van uw eigen fantasie te draaien. Alle latten kunt u alle kanten op draaien zodat u een unieke kerstboom creeert. Met uw eigen kerstversieringen maakt u er een schitterende kerstboom van hout. Nooit meer van gedoe met afvallende naalden en volgende jaren gewoon weer te gebruiken. U kunt deze fraaie boom natuurlijk verven in iedere kleur, bijvoorbeeld wit, grey wash of antraciet. De draaibare latten zijn ca. 7.5 cm breed en bieden ruimte voor allerlei kerstdecoratie zodat u de boom naar wens kunt versieren. Deze houten 3D kerstboom is ca. 172 cm hoog en is maximaal 77 cm breed. Instructie voor de voet: U dient de 4 moeren los te draaien. Daarna dient u de onderste voet van de bouten halen, 180 graden draaien en weer op de bouten plaatsen. Hierna hoeft u alleen nog maar de moeren vast te draaien en heeft u een prachtige 3D-kerstboom in huis!
Nu van €94,95 voor slechts €64,95!


Kerstboom met LED licht
Deze trendy houten kerstboom van steigerhout met LED verlichting is nieuw in ons assortiment. De houten kerstboom met een hoogte van 170 cm bestaat uit fraai gebruikt en glad geschuurd steigerhout. Deze kerstboom van steigerhout heeft maximale breedte van 95 cm. De kerstboom van steigerhout betaat uit maar liefst 7 steigerplanken van 3 cm dikte met “grey wash” behandeling. Deze houten kerstboom wordt tevens standaard geleverd met een montagehandleiding, robuuste stam, voet en 5 aflegplankjes van steigerhout. De vijf aflegplankjes bieden ruimte voor allerhande kerstversiering. De los meegeleverde LED verlichting is naar eigen smaak te monteren op kerstboom van steigerhout. De LED verlichting, geschikt voor zowel binnen als buiten, is middels een meegeleverde handleiding en boortje eenvoudig zelf te monteren op de kerstboom van steigerhout. De 6 meter lange LED verlichting bestaat uit 120 lampjes die een klassiek warm licht afgeven en zijn op maat gemaakt. Kortom, met deze hippe houten kerstboom met LED lampjes haalt u de gezellige kerstsfeer in huis. Voor deze populaire houten kerstboom dient u de voet, de top en de aflegplankjes ook te monteren, bevestigingsmateriaal en handleiding worden meegeleverd.
Nu van €99,95 voor slechts €69,95!

Let op: De aanbieding is slechts geldig tot 28 november 12:00 uur.