Nordmann kerstboom voor één euro bij IKEA

Een echte kerstboom voor één euro? Ook dit jaar kan je bij IKEA weer terecht voor een echte Nordmann kerstboom, welke je na verzilvering van een cadeaupas slechts €1,- kost..
Net als vorig jaar doneert IKEA de resterende euro aan TeamUp, een lokaal initiatief van kinderorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Netherlands. De donatie komt ten goede aan projecten van TeamUp die gevluchte kinderen in Nederland de kans biedt om deel te nemen aan sport- en spelactiviteiten.

Hoe ziet de actie eruit?
De kerstbomen kosten 20 euro per stuk en zijn rond de 140 cm hoog. Van elke kerstboom die IKEA verkoopt gaat 1 euro naar TeamUp. Elke koper van een kerstboom krijgt een cadeaupas ter waarde van 19 euro. Zo heb je een kerstboom voor maar 1 piek. En je steunt het goede doel met je aankoop! De actie startte al op 22 november bij IKEA Heerlen, waarna andere vestigingen volgen. Vanaf 7 december loopt de actie bij alle winkels van IKEA, zolang de voorraad strekt. De cadeaupas kan op een gewenst moment tussen 7 januari en 3 februari 2019 bij IKEA verzilverd worden.

Wanneer?
De actie begint per winkel op verschillende dagen en loopt zolang de voorraad strekt:
Amersfoort: 29 november
Amsterdam: 2 december
Barendrecht: 28 november
Breda: 23 november
Delft: 28 november
Duiven: 30 november
Eindhoven: 7 december
Groningen: 29 november
Haarlem: 6 december
Heerlen: 22 november
Hengelo: 4 december
Utrecht: 6 december
Zwolle: 30 november

Voor meer informatie over de kerstbomenactie en de actuele voorraad per vestiging, ga je naar de website van IKEA.